Rørbæk

Rørbæk er en tidligere forvalterbolig fra 1875. Bygningen er fuldt moderniseret i 2005.

Der er tale om et fritliggende hus på 850 m2.

Grunden er på 19.882 m2. Der er anlagt have med bænke, frugttræer, petanquebane m.v.

Huset fremstår meget indbydende og lyst. På stueplan er der køkkenalrum med spiseplads til alle og udsigt ud til den store have, der er stor opholdsstue med fjernsyn og masser af spil og så et charmerende orangeri med plads til at sidde og tegne, lave yoga, mindfulness, eller blot slappe af. Det er også her vi har vores ugentlige DAT undervisning.  Der er store vinduespartier i alle rum, så det naturlige lys strømmer ind. Især orangeriet er lyst og venligt med otte store vinduer plus dobbeltdøre til haven. Der er brændeovn i orangeri, stue og køkken, der på kolde dage kan fylde stuerne med lidt ekstra behagelig varme.

Stueplanen råder også over en administrationsgang, gæstetoilet og et praktisk bryggers, hvor man kan hænge overtøj og stille sit fodtøj, samt hvor der er vaskemaskine og tørretumbler.

På førstesalen er der beboelsesværelser, alle med en dejlig udsigt. Værelserne er store og ved indflytning vil alle værelser være udstyret med seng og tøjskab. Der er tre badeværelser på 1. salen. Det ene badeværelse har badekar.

Der er højhastighedsinternet overalt i huset.

Udenfor er der et overdækket areal med et mindre udekøkken og et krearum, hvor der kan males, arbejdes med ler m.v. Endvidere er der i den hyggelige have plads til både afslapning og fysiske aktiviteter fra hængekøjer, boldspil, mad over bål, urtehave, æbleplantage, meditation, ænderne Otto og Anders, kattene Frida Karlo og Lucky. Vi har også indimellem besøg af et par islandske heste og således mulighed for rideture i nærliggende skov.

I haven er der også “Skovly ” der er de unges fristed. Et lille hyggeligt hus med en lille sofa, mulighed for at lave the og have en stille stund for sig selv eller sammen med de andre unge. Skovly er til for at hvile hovedet og trække sig, når man har helt brug for alene tid.