Havestedet

Der er tale om et moderniseret 360m2 stort husmandssted.

De unges værelser på Havestedet, har alle udsigt til den store have der omgiver stedet. Værelserne er store og kan indrettes med både seng og lille sofagruppe. Ved indflytning vil alle værelser være udstyret med seng og tøjskab. Pigerne har fælles badeværelse og toilet med spa og regnvejrs- brusekabine. Der er højhastighedsinternet overalt i huset.

Køkkenet er et stort moderne samtalekøkken.  Fra køkkenet er der udgang til en lille terrasse. Fra den lille terrasse er der udsigt ud over en stor græseng, hvor hjortene græsser i det tidlige morgengry.

Der er stort bryggers med råkøkken, vaskemaskine og tørretumbler.

Førstesalen byder på en hyggelig tv-stue med godt lysindfald fra 2 store ovenlysvinduer. Stuen fungerer som fælles samlingssted med sofaer, lænestole og tv. Stuen bruger pigerne også til virtuelle aktiviteter som fx. ’Let’s Dance’.

Endvidere er der et stort aktivitetsrum der danner rammen for musik, mindfulnesstræning, yoga, B-BAT og DAT undervisning m.v., men også generelt kan bruges til stilletid, afslapning og læsning m.v. I rummet er der en stor og lækker brændeovn, der ofte på de kolde dage, fylder rummet med varme.

Havestedet er omgivet af en stor og hyggelig have med plads til fysiske aktiviteter fra hængekøjer, boldspil, mad over bål, urtehave, meditation, høns, kat og meget mere.

I Havens østlige hjørne har vi “Skovly ” der er pigernes fristed. Et lille hyggeligt hus med varme, lille sofa, mulighed for at lave the og have en stille stund for sig selv eller sammen med de andre piger. Skovly er til for at hvile hovedet og trække sig, når man har helt brug for alene tid.