En ung kvindes fortælling om at bo på Frejas Have

Frejas Have har på mange punkter været med til at skabe, den jeg er i dag. Det var en kæmpe omvæltning for mig at flytte fra Sydsjælland og så til Fyn, – et sted, jeg maximalt havde besøgt 3 gange i mit liv.

Jeg var 17 år og sikker på, at jeg da langt fra hørte til på Fyn. Men selvom det virkede som et nederlag for mig i starten – viste det sig at være nok noget at det bedste, der er sket for mig. Jeg boede forholdsvis kort tid på Frejas Have, men i de cirka 7 måneder jeg nåede at bo der skete der en masse for min udvikling.

Personalet har fra dag ét været støttende, omsorgsfulde, lærerige og lyttende. Frejas Have har for mig været, og er det stadig den dag i dag, som en ekstra familie. Der er fyldt med tryghed, udvikling og smil, og der er altid plads til at tage en snak. Uanset emne – så er personalet klar på at lytte og de er gode til det.

Jeg tror på, at hvis man vil og hvis man finder troen på sig selv – så kan alle, der bosætter sig på Frejas Have udvikle sig, til lige præcis den version af sig selv, som ønsket. Jeg står i dag på helt egne ben og det vil jeg takke Frejas Have for, men den største grund til alle de ting, jeg har opnået siden, er faktisk mig selv.
For viljen og troen på mig selv har bragt mig langt. Og det er 2 ting som Frejas Have, i den grad har været med til at påvirke.

J – 20 år