BELIGGENHED

Frejas Have er et moderniseret husmandssted, der ligger ud til åbne marker og midt i skøn natur, tæt på skov og strand. Husets beliggenhed og omgivelser er valgt på baggrund af de rolige og naturskønne omgivelser, som vi håber pigerne vil benytte til gåture, cykelture, kajakture, svømmeture, afslapning  m.v. og som vil give en mærkbar og positiv ro til sindet.

 

Stedet er beliggende 7 km fra Kerteminde. Kerteminde er en kystby med flotte strande, biograf og et rigt og aktivt segment af diverse sportsklubber og træningscentre. Kerteminde har endvidere en aktiv bykerne med mange strøgbutikker, dagligvarebutikker, cafeer og restauranter. Frejas Have er blot 800 m gang fra nærmeste busstopsted, hvor der afgår bus mod Kerteminde og Nyborg. Fra Kerteminde og Nyborg kører busser mod alle større og mindre byer i omegnen. Odense, som er nærmeste større by, ligger 25 min. kørsel fra Frejas Have. Der kører regionaltog fra Nyborg og Odense.

FYSISKE RAMMER

Huset er 360 m2.

 

De unges værelser på Frejas Have har alle udsigt til den store have, der omgiver stedet. Ved indflytning vil alle værelser være udstyret med seng og skab. Pigerne har fælles badeværelse og toilet med spa- og regnvejrsbrusekabine.

 

Køkkenet er et stort moderne samtalekøkken. Fra køkkenet er der udgang til en lille terasse. Der er endvidere stort bryggers med råkøkken og mulighed for at vaske tøj.

 

Førstesalen byder på en stue med bløde sofaer og godt lysindfald, der fungerer som fælles samlingssted til tv-kiggeri, gode snakke, spil m.v. Endvidere er der et stort aktivitetsrum, der danner rammen for mindfulness, yoga og DAT undervisning, men også generelt kan bruges til stilletid/afslapning/læsning m.v.

 

Frejas Have er omgivet af en stor og hyggelig have med plads til fysiske aktiviteter fra boldspil, mad over bål, urtehave, udendørsyoga til meditation m.v.

Design: Olivermiklas@live.dk

 

KONTAKT

Lundevej 7
5540 Ullerslev

Tlf. 61 36 53 71
e-mail: kontor@frejas.have.dk

Lundevej 7
5540 Ullerslev

Tlf. 61 36 53 71
e-mail: kontor@frejas-have.dk